+86-21-55090806

Email: lingw@neweyes.com.cn

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Priprema naočale prije nego što je Optometrijska Optometrijska opreme najčešće koriste u procesu
Šangaj nove oči Medical Inc | Updated: May 07, 2016

Prije

Prije pripreme u čaše, optometrijska je potrebno za program. U međuvremenu, optometrijska je točni, drugih iskustava osim profesionalnih optičar, optometrijska opreme je dobro ili loše, također igra presudnu ulogu.


Optometrijska opreme sada mnogo, najčešće korištene su sljedeće klase, predstaviti vam jedan po jedan. Tako da svatko može razumjeti, ali i svima u trenutku izrade naočale okviri, olakšavaju razlikovati profesionalni optometrijska jedinice ili ne.


1 vid, svjetlo okvir tablice: instrument za testiranje Vizualna oštrina.

2, provjerite da disk: čine optometrijska testova; test-koristi za otkrivanje dioptrije oka, hodanje pokušati promatrati i isto tako kao neutralizacija test standarde.

3, u blizini oštrine grafikona: koristiti za otkrivanje u blizini; i fascikle tip eye grafikon koristi ondifferential dijagnozu refrakcijske stanje.

4, s naglaskom na svjetiljku: koristi za oko check, kao Pomoćno osvjetljenje; Također se koristi kao promatranje svjetlo refleksi svjetla i projekcija izvora svjetlosti pomoću rožnice refleksna točka.

5, vladara: mjerenje interpupillary udaljenost; služi i kao naočale okviri s lećama veličina mjerenje alata.

6, audicija: za lom test, probati hodati nosi domaćini objektiv alata koji se koriste u procesu;

7, i ček sjena ogledalo: i zove mrežnice ogledalo; oprema ima dvije vrste je vrste bodova kao svjetlo projekcija (upućen bodova kao potvrdni sjena ogledalo); je za bend svjetlo projekcija tipa (iz benda potvrdni sjena ogledalo), provjeri sjena ogledalo oblika za štapićastih; Professional naočale optometrijska soba u mora koja ima, dok optometrijska osoblje mora savladati ovaj opremom operacija vještina.


Šangaj nove oči Medical Inc